Vattenleksaker hund

3 stycken riktigt bra vattenleksaker för hundar

1.Dog Comets kastleksak är vår egna favorit. Den är både hållbar och ger ett bra grepp för hunden. Den flyter självklart bra och är enkel att kasta.

2.Chuckit vattenleksaken är lätt för hunden att bita tag och flyter väldigt bra. Det är en mjukare flytleksak som passar både stora och mindre hundar.

3.Dog Comets Orion vattenleksak är lite hårdare och tyngre flytleksak som passar bättre för större hundraser.


Vattenleksaker och flytleksaker för både små och stora hundar. En vattenleksak kan användas till vanlig lek men även till träning för hunden. Genom att kasta ut flytleksaken i vattnet så får sedan hunden simma ut och hämta den gång på gång och får då förutom en väldigt rolig stund även en mycket bra träning. Simträning för hundar är något som alla hundar borde göra, även de som inte är överviktiga eller lider av artros. Det är en mycket bra och skonsam träning. En vattenleksak för hundar ska självklart både flyta väldigt bra och samtidigt vara attraktiv för hunden att hämta. Den ska även vara lätt för hunden att bita tag i samtidigt som den behöver vara ganska stryktålig. Vi har valt ut att sälja flera riktigt bra vattenleksaker som vi själva har testat. Glöm inte heller bort att det ofta kan vara bra med en flytväst även på hundar som kan simma bra. Många hundar kan ha lite svårt annars att hålla upp bakre delen på kroppen. Vill man vara extra säker så kan man även fästa en spårlina eller något liknande i flytvästen under simträningen.